Tourist-Information Ferienland Cochem
Tel: (0049)2671 60040
Email Email
 
laatst bezocht: ArrowMosel-Kanutours
 
Mosel-Kanutours
Sport & vrije tijd
Stand UpPaddling
Bachstraße , DE-56814, Ediger-Eller
Ernst, Ferienland Cochem
Tel: +49 2671 5551
Fax: +49 2671 605597
Algemene informatie

In de Moselkrampen tussen Bremmer Calmont, Cochem, Beilstein en Treis-Karden. In een rustig tempo, gedragen door de langzaam stromende Moezel langs kastelen en wijngaarden, wijnbouwdorpen en uitgestrekte natuurgebieden, volgt u de betoverende lussen van de Moezel per kajak of kano.

Wij laten u de onontdekte hoeken van een rivierlandschap zien. Achter elke bocht een verrassend Moezelpanorama, steile wijngaardterrassen en rotsachtige uitlopers begroeid met verdorde eiken en wilde buxus.
Beneden, een oeverstruikgewas met de ongenaakbare blik van de blauwe reiger op een rotsblok. Je draait met de kano en hij slaat zijn vleugels uit en vliegt weg over het zilveren lint van de Moezel.

Mosel-Kanutours neemt u mee uit de dagelijkse sleur en biedt u een ongewoon plezier, weg van de snelle weg naar het rustige midden van een eeuwenoude rivier. Wij zullen u overtuigen, het is heel eenvoudig: stap in de boot, een paar slagen met de peddel en u zult voelen dat u wordt gedragen. Vraag het ons. Er liggen bewogen dagen voor u.

Stand-up paddling is een van de coolste manieren om je geruisloos over het water te bewegen. U kijkt uit over het glinsterende water van de Moezel en kunt genieten van het unieke uitzicht op het Moezeldal.
Wij bieden u de mogelijkheid om stand-up-paddling op de Moezel uit te proberen, te midden van een prachtig landschap, ver weg van de grote steden. SUP traint evenwicht, kracht en uithoudingsvermogen en is een ideale workout en erg leuk.
Openingstijden

Please send enquiries to the following e-mail address: kontakt@mosel-kanutours.de
Diversen
Geen informatie beschikbaar
Dokumenten
Geen dokumenten beschikbaar.
Kaartenpositie